Со бела коса, ова е Ајше во реалниот живот! (Фото) - Tvserijali - Soprevod

Со бела коса, ова е Ајше во реалниот живот! (Фото)

Нашата прекрасна актерка Јагмур Танрисевсин ќе му даде живот на ликот на Ајше, која ја толкува главната улога во серијата „Рана на срцето“.

Нашата прекрасна актерка Јагмур Танрисевсин, која на овој лик, но и на ликот на Ајше, му даде живот, публиката беше воодушевена.

Во оваа тема поблиску ќе ја запознаеме нашата убава актерка Јагмур Танрисевсин и кој е Јагмур Танрисевсин? Колку години има тој? Во која серија играше претходно? Со кој проект камерата за прв пат отиде кај неговата сопруга?

Што е официјална сметка на Инстаграм? Дали е оженет или има момче? Ќе се обидеме да одговориме на таквите прашања што е можно подобро.

Нашиот 30-годишен играч е роден на 24 август 1990 година во Мерсин.

Нашата актерка, која дипломирала на Факултетот за ликовни уметности на Универзитетот Мармара, отсек стаклена керамика, претходно земала часови по глума од многу познати имиња на работилницата за занаетчиство.

Јагмур Танрисевсин, кој исто така е заинтересиран за области како кошарка, скулптурно сликарство и тенис, првпат учествуваше во серијата Пис Једили во 2012 година како гостин актер пред камера и го помина овој пат.

Нашата актерка, која го привлече вниманието со ликот на Муге, на кој и даде живот во серијата, годинава учествуваше како гостинка во серијата наречена Фериха Којдум.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *