Искренa изјавa од Еда Еџе(Јилдиз од Забрането Јаболко): Јас сум смешна љубовница - Tvserijali - Soprevod

Искренa изјавa од Еда Еџе(Јилдиз од Забрането Јаболко): Јас сум смешна љубовница

Еда Еџе, која е во врска со својот долгогодишен љубовник кошаркарот Бугархан Тунчер и од неодамна почна да се подготвува да седне на свадбената маса, даде искрени изјави за својот приватен живот.


Еда Еџе, која беше дел од многу успешни серии како „Пис Једили“ и „Забрането јаболко“ и со своите симпатии воспостави трон во срцата на публиката, со Бугархан Тунчер е во врска веќе четири години. Според последните тврдења, дуото се подготвува да седне на свадбената маса во јуни.

Еда Еџе, која зборуваше за нејзината врска со Бугархан Тунчер во интервјуто што го даде неодамна, рече: „Мислам дека сум смешна љубовница. Дури и кога сум најлута, нешто смешно може да ми излезе од уста. Секако, треба да го прашате Бугра. Верувам дека отсекогаш сум била личност која многу размислува за мојот љубовник. Не сум себична, секогаш сум се фокусирала на мојата кариера во две лица“.

Убавата актерка Еда Еџе за бракот изјави: „После 30-тите, создавањето семејство и раѓањето деца е посвесно. Никогаш не сум била против бракот. Мислам и се грижам за мирот на другиот. Таинствена сум, лојална сум, слепа сум. Сакам да му подарувам поклони на Бугра“.

Изразувајќи дека сака да поминува време со семејството и приватноста ова лето и да се одмори, Еда Еџе за својот домашен живот рече: „Имаме 2 мачки и 2 кучиња со Бугра, се трудиме да не посвоиме друго куче. Тие се официјално како нашите деца, ние ги третираме како цвеќиња“, рече таа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *