Новата љубов на Мелиса Асли Памук! - Tvserijali - Soprevod

Новата љубов на Мелиса Асли Памук!

Новата љубов на Мелиса Асли Памук!


Мелиса Асли Памук наводно е вљубена во кошаркарот на Галатасарај, Махир Агва.
Мелиса Асли Памук, која во изминатите месеци се раздели со актерот Мустафа Мерт Коч, плови во нова љубов. Убавата актерка, која ја дели главната улога со Алперен Дујмаз во серијата Его, наводно е вљубена во кошаркарот на Галатасарај, Махир Агва. Парот, кој сака да ја живее својата врска подалеку од очите, не се следат на Инстаграм.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *