Турскиот актер Акин Акинозу ја освои холивудската убавица - Tvserijali - Soprevod

Турскиот актер Акин Акинозу ја освои холивудската убавица

Akın je, kako pišu turski mediji, u dugogodišnjoj vezi sa 26-godišnjom marketinškim stručnjakom Sandrom Pestemalciyan za koju je nedavno istakao da je ona prava. Pre nego što ju je upoznao, zabavljao se sa holivudskom lepoticom. Prema turskim medijima, Akin se pre nekoliko godina zabavljao sa 30-godišnjom Jennifer Lawrence koja nije mogla da odoli njegovom osmehu i …

Според турските медиуми, Акин е во долгогодишна врска со 26-годишната маркетинг експертка Сандра Пестемалџијан, за која неодамна истакна дека е вистинската. Пред да ја запознае, се забавувал со холивудска убавица.

Според турските медиуми, пред неколку години Акин излегувал со 30-годишната Џенифер Лоренс, која не можела да одолее на неговата насмевка и впечатливиот изглед.

Џенифер го запознала за време на неговата посета на САД на актерска работилница. Помеѓу нив двајцата настанала инстант сочувство, а по групната вечера отишле во хотелската соба во која тој престојувал.

Извор за турските медиуми рекол дека Џенифер наводно им рекла на пријателите дека Акин е голем љубовник и дека сака повторно да го види, но одлучила да се разделат.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *