Кој е Ферит од новата серија Женкар, колку години има, од каде е? Како Ферит стана актер? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Ферит од новата серија Женкар, колку години има, од каде е? Како Ферит стана актер?

Ферит продолжува да привлекува внимание со својата актерска кариера. Мерт Рамазан Демир, кој ја игра главната улога со Афра Сарачоглу во проектот наречен „Женкар“, со својата кариера стана љубопитно име за гледачите. Па, кој е Мерт Рамазан Демир, од каде е, колку години има? Еве ги ТВ сериите и филмовите во кои глуми Мерт Рамазан Демир…


Потрагата по Мерт Рамазан Демир, актерот кој се здоби со популарност со ликот на Ферит во ТВ серијата Женкар, доби на интензитет. Еве кои се љубопитните за Мерт Рамазан Демир…

Мерт Рамазан Демир е роден во 1998 година во Истанбул. Висината на Мерт Рамазан Демир е 178, тежината 73, а хороскопскиот знак е Стрелец. Мерт Рамазан Демир, кој сакал да биде актер, и студирал во актерски агенции. Тој ја сподели главната улога со Дамла Сонмез, Џансу Тосун и Ушан Чакир во „Јас сум ти“ во режија на Соња Насери Кол, првиот филм во кој тој глумеше на големото платно. Тој ја презеде главната улога во мини-серијата „Голи“, во режија на Кан Евренол, објавена во 2020 година. Мерт Рамазан Демир играше во ТВ серијата „Учител“ што се емитуваше на FOX и го привлече вниманието со оваа серија. Тој се појави во филмот Ufo, кој се емитуваше на Нетфликс.

КАКО МЕРТ РАМАЗАН ДЕМИР СТАНА АКТЕР?
Мерт Рамазан Демир во едно интервју зборуваше за тоа како ја започнал својата актерска кариера. Мерт Рамазан Демир рече дека кога имал 17 години живеел со својот брат, кој во тоа време студирал на универзитетот во Денизли и дека играл во театарска претстава што требало да се игра во училиштето на неговиот брат.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *