Еда Еце уште еднаш го потврди крајот на серијата Yasak Elma / Забрането јаболко - Tvserijali - Soprevod

Еда Еце уште еднаш го потврди крајот на серијата Yasak Elma / Забрането јаболко

Сите знаат дека чекор по чекор одиме кон финалето на серијата Yasak Elma / Забрането јаболко, која ја продолжува шестата сезона на екраните на ТВ Фокс.

Иако намерата беше проектот да има четири сезони, следеше петтата сезона, а потоа на инсистирање на публиката беше одлучено да се снима и емитува и шестата сезона.

Сепак, според различни изјави на главната актерка на серијата, Еда Еце, од почетокот на сезоната, прашање како што е продолжувањето на серијата Yasak Elma / Forbidden Apple не е на дневен ред.

Иако многу фанови на серијата сакаа проектот да продолжи, се чини дека тимот стигна до крајот на патот. Некои од гледачите сметаат дека продолжувањето би можело да се реши на крајот на сезоната.

Гласно и јасно – КРАЈ

Сепак, Еда Еце уште еднаш јасно проговори за судбината на серијата Забрането јаболко, при процесот на обидот да помогне и да ги залечи раните од земјотресот. Познатата актерка сакаше да не бидат погрешно разбрани кампањите за помош што интензивно ги спроведува Medyapim, компанијата што ја произведува оваа серија и истакна дека тоа не е обид за рекламирање на проектот Yasak Elma / Forbidden Apple.

Еда Еце изјави: „Ако некој ова го протолкува како реклама за проектот Јасак Елма, да бидам јасен, ова е нашата последна сезона. Влеговме во времето на последните 10 епизоди. Веќе дојдовме до крајот на шестгодишниот процес. Ова го правиме затоа што должиме благодарност. Не го правиме тоа од друга причина. Оваа година веќе се збогуваме“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *