Расте возбуда за новата турска серија Yuz Yillik Mucize / Сто години чуда - Tvserijali - Soprevod

Расте возбуда за новата турска серија Yuz Yillik Mucize / Сто години чуда

Новата серија на Star TV, Yuz Yillik Mucize / Сто години чуда, со Ебру Сахин и Биркан Сокулу во главните улоги, привлекува внимание како една од најразновидните серии оваа сезона.

Со објавените трејлери од серијата интересот се зголемува. Во коментарите на социјалните мрежи можеме да видиме дека оние кои ги освои Ебру Сахин во ТВ сериите Херкаи и Дестан со нетрпение го очекуваат проектот Yuz Yillik Mucize / Сто години чуда.

Проектот Yuz Yillik Mucize, кој се издвојува како приказна за ликот Али Тахир, кој е роден во Солун во 1893 година и загинал во битката кај Сакарија во 1921 година (всушност тој не), ќе ја раскаже приказната за овој 130- годишно. Серијата, во поставката на приказната од последниот период на Отоманската империја до основањето на Република Турција, па од таму до денес, буди сосема поинакво чувство кај публиката. Оваа единствена ситуација во приказната на серијата, во која учествува Ебру Сахин со лик по име Харика, се очекува да привлече многу гледачи на екранот.

Нов бран на интерес по трејлерот

Гледачите почнаа да ја поддржуваат серијата со коментари во кои изјавија дека се среќни што гледаат многу различни теми на екранот во споредба со минатото. Кога трејлерот беше многу поинаков и приказната не беше од познатиот тип, започна нов бран на возбуда кај љубителите на серијата.

А, присуството на успешна актерка како Ебру Сахин, која го направи своето име познато низ целиот свет, исто така го истакнува проектот Јуз Јилик Муцизе. Биркан Сокулу секако заслужува да ја игра главната улога во приказната, како име кое е докажано и запаметено по успесите и може да прикаже импресивни изведби, исто како во ТВ сериите

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *