Шенгул од серијата За семејството ја скрши ногата снимајќи епизода…(ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Шенгул од серијата За семејството ја скрши ногата снимајќи епизода…(ФОТО)


Фадик Севин Атасој, кој игра во ТВ серијата За Семејството, падна на сетот и го испука стапалото. Споделувајќи фотографија на која седи во инвалидска количка на својот профил на социјалните мрежи, Атасој рече: „Ќе се средам за 2-3 дена. Ќе се вратам на сетот… Бидејќи Шенгулинг 4 ever“, напиша таа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *