Кориш кој го знаеме од хит серијата Вљубениот ерген го промени имиџот за својата нова улога - Tvserijali - Soprevod

Кориш кој го знаеме од хит серијата Вљубениот ерген го промени имиџот за својата нова улога

Онур Бујуктопчу, едно од популарните фаци на екранот, го промени имиџот за својата нова улога.


Онур Бујуктопчу, кој е познат по неговиот лик „Кориш“ во ТВ серијата „Вљубениот ерген“, а подоцна беше водител на многу програми, се враќа на екраните со својот нов филм. Онур Бујуктопчу, кој ќе учествува во филмот „Љубовен филм“, кој ги спојува Џемре Бајсел и Илхан Шен, неодамна беше уловен од новинарите.

Бујуктопчу, кој го промени имиџот за својата нова улога, рече: „Ќе играм улога слична на ликот „Корај“ што на сите им недостасува во овој филм. И мене многу ми недостигаше Кориш. Затоа оваа улога навистина ме возбуди. На сите што ќе го видат мојот нов имиџ многу ќе им се допаѓа, но ако ме прашате мене, сè уште не можам да се навикнам. Понекогаш ми е тешко да се препознаам себеси“. Тој зборуваше за својот нов лик и имиџ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *