Кој е Јаман од Рането Срце? Колку години има, од каде е? Како му е вистинското име? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Јаман од Рането Срце? Колку години има, од каде е? Како му е вистинското име?

Во новата серија на Сител, Ранети Срца, Гокхан Алкан (Ферит) и Јагмур Танрисевсин (Ајше) ги играат главните улоги, која исто така привлекува внимание со својата силна актерска екипа. Па, Кој е Јаман од Ранети Срца?


Одговорот на прашањето кој е Јаман од Ранети срца е меѓу темите кои за кои гледачите се љубопитни. Со нетрпение се чекат епизодите за љубовната приказна на Ферит и Ајше, кои се од две различни семејства од Антакија. Гокхан Алкан (Ферит) и Јагмур Танрисевсин (Ајше) ги играат главните улоги во Ранети срца.

Кој е Јаман од Ранети Срца?
Амбициозен, тврдоглав, пребирлив, темна страна, убав млад човек. Тој е син на Вејсел и на Хатиџе. Никогаш не се одвоил од Ферит и Ханде, со нив одел во исти училишта, носел иста облека, јадел и пиел исти работи, не страдал од беспарица, туку бил лишен. Ова лишување е лишување од семејство. И Синан и Ферит отсекогаш му приоѓале како друг син од куќата и сите го сакале Јаман освен Азаде. Со поддршка на Аднан, тој работеше на секое ниво на фабриката, но ништо не му беше доволно.

Топрак Џан Адигузел е актер кој е роден на 26 јануари 1992 година во Измир. Уште од детството учествувал во театарски претстави поради интересот за глума. Топрак Џан, кој дошол во Истанбул да студира глума, го завршил Катедрата за драма и глума на Факултетот за ликовни уметности на Универзитетот Ајдин во Истанбул.

По 4 години актерско образование во периодот 2013-2017 година, учествува во театарски претстави. Прва драма; „Се викам Фојербах“ додека втора драма му е „Запали го ова“.
Тој беше дел од последната епизода од серијата „Жена“. Младиот актер потоа беше дел и од серијата „Алев Алев“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *