Којa е Сејран од серијата Женкар? Која е Афра Сарачоглу, од каде е таа? Колку години има Афра Сарачоглу? - Tvserijali - Soprevod

Којa е Сејран од серијата Женкар? Која е Афра Сарачоглу, од каде е таа? Колку години има Афра Сарачоглу?

Животот, возраста и родниот град на Афра Сарачоглу, која го игра ликот на Сејран во серијата Женкар што се емитува на екраните на Сител, се интересни за гледачите. Па која е Афра Сарачоглу, колку години има?


Животот на Афра Сарачоглу, која и даде живот на улогата на „Сејран“ во ТВ серијата „Женкар што се емитува на ТВ Сител, публиката го истражува. Успешната актерка претходно се појавуваше во ТВ серии како што се Fazilet Hanım и Kızları и Kardeş Çocukları. Па која е Афра Сарачоглу?

Познато е дека е родена во Едремит во 1997 година, Афра Сарачоглу е родена во семејство со потекло од Солун и Крит. Сарачоглу го завршила своето основно и средно образование во Анталија и го освоила Катедрата за компаративна книжевност на Универзитетот Ескишехир Османгази. Младото име почна да глуми во 2016 година со филмот Втора Шанса.

Актерската кариера за прв пат ја започна во 2016 година со филмот Втора шанса, а улогата ја доби откако нејзината мајка му испрати фотографија на Озџан Дениз и беше поканета на пробно снимање за улогата.

Таа ја играше ќерката на Нурѓул Јешилчај во филмот со Озџан Дениз и Нурѓул Јешилчај во главните улоги. Во 2017 година, таа учествуваше во 50 епизоди во нејзината прва ТВ серија наречена Fazilet Hanım ve Kızları и го играше ликот на Еџе. Во 2018 година, таа стана заштитно лице на институции како што се Hummel и Pantene.

Во 2020 година играше улога во ТВ серијата Учител, а во 2021 година глумеше со Чагатај Улусој во филмот Јешилчам. Таа стана заштитно лице на брендовите Корнето и Котон во 2021 година.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *