Објавени се детали за свадбата на Еда Еџе (Јилдиз) (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Објавени се детали за свадбата на Еда Еџе (Јилдиз) (ФОТО)

Еда Еџе, ѕвездата на Забрането јаболко, се подготвува да влезе во куќата на славните со својот љубовник кошаркар Бугархан Тунчер, со кој е долго време заедно. Парот, кој ја продолжи врската што ја започна во 2019 година со огорчено помирување, реши да се венча.


Според веста на Мехмет Устундаг, откриени се деталите од величествената венчавка на Еда Еџе и Буграхан Тунчер, кои ќе се венчаат на 20 јуни. Славниот пар ќе се венча во Four Seasons Bosphorus, еден од познатите хотели на Босфорот. Покрај тоа, на венчавката се поканети многу имиња од светот на спортот и телевизијата, а Еџе ќе носи венчаница дизајнирана од светски познатиот дизајнер Зухаир Мурад.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *