„Без шминка“ Озге Озпиринџи (Бахар од Тажна Жена) (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

„Без шминка“ Озге Озпиринџи (Бахар од Тажна Жена) (ФОТО)

Озге Озпиринчи, која се ожени за актерот Бурак Јамантурк во 2021 година, а една година подоцна беше среќна што стана мајка за прв пат држејќи ја својата ќерка Мерџан, пред некој ден се отслика во објективите во Истинје Парк.


Озге Озпиринчи, која беше фотографирана додека пазаруваше со нејзиниот спортски стил и без шминка, не го одби барањето за фотографирање на новинарите и позираше пред камерите. Познатата актерка, која разговараше со новинарите, се задоволи само со зборовите „Се трудиме да бидеме добри“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *