Акин Акинозу со емотивна објава посочи голем проблем (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Акин Акинозу со емотивна објава посочи голем проблем (ФОТО)

Дуото Акин Акинозу и Бенсу Сорал ги преземаат главните улоги во серијата Тузак / Клопка, која се емитува на ТВ8 во четврток навечер.

Додека успешните настапи на двајцата познати актери беа пофалени, многу гледачи сметаат дека ниската гледаност на серијата е неправедна. По двата големи земјотреси во Кахраманмарас во понеделникот на 6 февруари, Акин Акинозу привлече внимание со своите објави на социјалните мрежи.

Во својата објава, познатиот актер покажа дел од книгата на Роберт Грин наречена „Еден закон за секој ден“. Оваа колумна, која беше на 6 февруари, зборуваше за важноста на изградбата и потребата градежникот да направи се што е потребно во текот на изградбата. Исто како што се случи земјотресот во Турција на 6 февруари 2023 година, ова поглавје во книгата ги пренесе чувствата на Акин Акинозу.
Емотивна изјава

Познатиот актер изјавил дека откако ја видел оваа страница и посочил на датумот 6 февруари, не можел да оди на други страници и напишал:

„Не можев да дојдам до другите страници. Соочени со оваа болка и траума низ која поминуваме, ми изгледа тешко да кажам „оздрави се што побрзо“… Затоа што не помина… Нема да помине додека не „изградиме“ исклучителни денови со трпение, одговорност и високи стандарди… На сите им посакувам трпение со надеж дека заедно ќе ги пречекаме тие денови…“.

Акин Акинозу размислува за зградите кои се урнаа како хартија во земјотресот и за луѓето кои ги загубија животите во тие згради. Изразувајќи одговорност и потреба од висококвалитетна градба, желбата на актерот да ги доживее тие денови заедно не поминува незабележано. На својот Инстаграм профил, актерот сподели и слика од кампањата за започнување на градежни инспекции во врска со очекуваниот земјотрес во Истанбул.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *