Ајча Ајшин Туран го промени имиџот (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Ајча Ајшин Туран го промени имиџот (ФОТО)

Ајча Ајшин Туран, која отиде на промена на имиџот, не занемари тоа да го сподели со своите фанови на социјалните мрежи.


Ајча Ајшин Туран,чије име се вклучи во љубовните гласини со Умут Евирген по нејзиното здружување со Алп Навруз, тргна на радикална промена на имиџот. Убавата актерка, која долго време е далеку од екраните, својата долга коса која ја користи со години ја скрати на ниво на уво. Ајча Ајшин Туран, која не занемарува да ја сподели својата нова коса на својот профил на социјалните мрежи, ги изненади своите следбеници со нејзиното споделување. Туран, кој беше опсипана со коментари и лајкови, беше прашана од своите обожаватели „Дали е тоа нов проект?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *