Ајше (Ранети срца) во шок од кражбата во нејзината работилница!!! - Tvserijali - Soprevod

Ајше (Ранети срца) во шок од кражбата во нејзината работилница!!!

Познатата актерка Јагмур Танрисевсин, која отвори работилница за својот бизнис и хоби во Бешикташ, Истанбул, остана шокирана од веста за кражбата.


Познатата актерка Јагмур Танрисевсин беше шокирана од веста која дојде во петокот вечерта.
Крадец провалил во керамичката работилница во квартот Акатлар во Бешикташ, каде што славната актерка се сликаше и за магазинот Vouge минатиот јануари. Танрисевсин веднаш ја известила полицијата.

Според веста на новинарот Бирсен Алтунташ, Танрисевсин, која се упатила кон својата работилница по предупредувањето на безбедносниот аларм, била шокиран од глетката на која наишла.
Крадецот провалил во автентичната дрвена врата од работилницата на познатата актерка. Полицијата започна истрага на местото на настанот.

Јагмур Танрисевсин изјавила дека бидејќи предметите во керамичката работилница биле многу тешки, крадците го напуштиле местото пред да украдат нешто важно. Утврдено е дека крадецот ја скршил вратата од работилницата на познатта актерка и влегол внатре.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *