Ајше се враќа на екраните со новата ТВ серија „Sakli Kalsin“ - Tvserijali - Soprevod

Ајше се враќа на екраните со новата ТВ серија „Sakli Kalsin“

Најавен е новиот проект на убавата актерка Јагмур Танрисевсин по серијата „Ранети срца“ во која таа ја имаше главната улога. Познатото име беше вклучено во проектот на O3 Medya „Sakli Kalsin“. Деталите се тука…


Конечно, Јагмур Танрисевсин, кој ги сподели главните улоги со Гокан Алкан во серијата „Ранети срца“, се враќа на сетот со својот нов проект. Познатото име се согласи со компанијата O3 Medya серијата „Sakli Kalsin“ да се снима за латинските земји. Танрисевсин многу ги возбуди своите фанови со оваа одлука. Ајше Унер Кутлу го пишува сценариото на продукцијата, која ќе ја режира Волкан Кочатурк.

32-годишната актерка ќе му даде живот на ликот на „Хилал“ во серијата. Во проектот, кој е планиран со 26 епизоди, покрај Јагмур Танришевсин, Шукру Озилдиз ќе го толкува ликот на „Онур“, а Есра Билгич ќе го толкува ликот на „Еџе“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *