Ханде Ерчел го собори рекордот! - Tvserijali - Soprevod

Ханде Ерчел го собори рекордот!

Познатата актерка Ханде Ерчел, која често беше на дневен ред со врската со Хакан Шабанџи, собори рекорд на Инстаграм.


За кратко време е документирана љубовта на парот Ханде Ерчел-Хакан Шабанџи, за чија врска се зборува секој ден во Турција.
Како бомба на дневен ред падна двојката која беше фатена на камера во викендот.
Откако на социјалните мрежи паднаа кадрите на парот прикажан на аеродромот, Хакан Шабанџи, кој често се споменува во Турција со својата флертливост, стана хумористичен материјал за многу луѓе на социјалните мрежи под името „Женкарот“.

Популарната двојка минатиот период пат замина на риболов на Босфор. Заљубените кои се укотвија во Кандили им соопштија на сите дека си поминале многу среќно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *