Дали серијата Женкар е вистинска приказна? Дали серијата Женкар е адаптација, од каде е адаптирана? - Tvserijali - Soprevod

Дали серијата Женкар е вистинска приказна? Дали серијата Женкар е адаптација, од каде е адаптирана?

Серијата Женкар се емитува секоја недела на турскиот канал Стар Тв и секој ден на Канал 5. Се прашуваат за деталите за новата серија. Значи, дали серијата Женкар е реална или адаптација? Од каде е адаптирана серијата Женкар? Еве ги деталите…


Заврши чекањето за ТВ серијата „Женкар“ во која играат Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир и Четин Текиндор. Се истражуваат детали за серијата претставена на публиката. Гледачите се прашуваат дали Женкар е вистински или е адаптација. Значи, дали серијата Женкар е реална или адаптација и од каде е адаптирана? Еве ги деталите…

Заплетот на серијата Женкар е следниов: Халис Ага, столбот на семејството Корхан, едно од длабоко вкоренетите семејства на Газиантеп, одлучува да го ожени Ферит, неговиот внук, кого не можел да го задржи повеќе мирен. Одлучено е Ферит да се омажи за соодветна девојка од Антеп.

Да се ​​најде вистинската невеста е должност на најстарата невеста на куќата на Халис Ага, а тоа е Ифакат. Изненадувањето што ќе се доживее на церемонијата на барање на соодветната невеста ќе биде заедничко и за Суна и за нејзината сестра Сејран.
Приказната за серијата, продуцирана од OGM Pictures, и припаѓа на Ѓулсерен Будаиџиоглу. Се наведува дека серијата е базирана на вистинска приказна.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *