Трка за едно селфи со Неслихан Атагул од нејзинити обожаватели!!! - Tvserijali - Soprevod

Трка за едно селфи со Неслихан Атагул од нејзинити обожаватели!!!

Неслихан Атагул, која се соочи со силен интерес на нејзините обожаватели на излезот од една локација во Бејоглу, доживеа краткотрајна паника. Додека убавата актерка разговараше со новинарите, таа се натпреваруваше со своите обожаватели кои сакаа да се фотографираат со неа.


Познатата актерка Неслихан Атагул беше фотографирана со колегата и нејзин пријател Серкан Чајоглу во Бејоглу. Згодниот актер од дуото, кој излезе со неа по една покана на која присуствуваа и двајцата, по разговорот со новинарите му го препушти местото на Атагул.

Одговарајќи на новинарски прашања, 30-годишната актерка се изненадила кога пред себе ги видела своите фанови. Нејзините обожаватели, кои наеднаш ја наполнија улицата Истиклал, влегоа во фото трка со Неслихан Атаѓул. Актерот од чии очи се прочиташе дека оваа ситуација го радува, повторно влегол на местото покрај Атагул. Атагул го напуштила местото кога работите се смириле, а потоа си заминала дома.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *