Сила Туркоглу: Денеска е време да се заљубам - Tvserijali - Soprevod

Сила Туркоглу: Денеска е време да се заљубам

Сила Туркоглу, која отиде да го слуша Јалин, кој се качи на сцената за едукација на девојчињата кои го преживеале земјотресот, одговараше на прашањата на новинарите за нејзиниот приватен живот. Актерката рече: „Нема никој во мојот живот, но кога денес го слушам Јалин, се заљубив. Судбина, судбина се овие работи“.


Според веста на Волкан Оздемир од Хабертурк; Сила Туркоглу, која му дава живот на ликот на „Доа“ во популарната серија на ТВ ШОУ „Кизилџик Шербет“, отиде да го слуша Јалин, кој одржа концерт во Театарот на отворено Харбије Џемил Топузлу.

„САКАМЕ ДА ДАДЕМЕ ПОДДРШКА“
Сила Туркоглу, која го поддржа Јалин, кој излезе на сцената за едукација на девојчињата погодени од земјотресот, рече: „Сакавме да поддржиме бидејќи е организација за жртвите од земјотресот. Се надевам дека помошта ќе се најде. Беше пријатна вечер. И покрај студот, беше многу забавно. Ваквите вечери се чувствуваат добро во поставеното темпо“.

Одговарајќи на гласините дека снимањето е прекинато, Сила Туркоглу рече: „Продолжуваме со снимањето. RTÜK донесе таква одлука. Процесот на тужба продолжува. Мислам дека не би било правилно да се зборува за тоа. Она што го нарекуваме „цензура“ не треба се случи на секој од нас. Тука сме да ви кажеме нешто. Ако работиме, слободно да се изразиме“, рече таа.

Познатата актерка на прашањата на новинарите за нејзиниот приватен живот одговори: „Немам никој во мојот живот, но кога денес го слушам Јалин, се заљубив. Ова е судбина, судбина. Најважно, сакам личноста пред мене да ми пријде со сета своја чистота“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *