Зулејха од Горка Земја проговори за нејзината нова врска: Многу сум среќна - Tvserijali - Soprevod

Зулејха од Горка Земја проговори за нејзината нова врска: Многу сум среќна

Хилал Алтинбилек, која пред некој ден беше видена како купува во трговски центар, за прв пат даде изјава за новата врска.
Познатата актерка Хилал Алтинбилек претходниот ден беше фатена во трговски центар во Етилер. Одговарајќи на прашањата на новинарите, актерката за прв пат проговори за својата нова љубов.


Хилал Алтинбилек, која долго време не дојде на дневен ред со веста дека е заљубена по завршувањето на врската со Метин Хара, претходниот ден се одрази во објективите со нејзиниот нов љубовник Мехмет Џан Узун.

Се е во ред, многу сум среќна. Добро оди“, изјави Алтинбилек и додаде дека сака да се одмори и да се одмори следното лето.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *