Мерве од Осветнича во Љубовна поза со својот дечко, познатиот актер Исмаил Хаџиоглу (Хасан од серијата ДЕТЕ)!! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Мерве од Осветнича во Љубовна поза со својот дечко, познатиот актер Исмаил Хаџиоглу (Хасан од серијата ДЕТЕ)!! (ФОТО)

Мерве од Осветнича во Љубовна поза со својот дечко, познатиот актер Исмаил Хаџиоглу (Хасан од серијата ДЕТЕ)!!
Аслихан Гурбиз, која веќе некое време е вљубена во актерот Исмаил Хаџиоглу, на своите следбеници им ја претстави својата забавна фотографија направена со својот сакан. Споделувањето на актерската двојка беше ценето од страна на нивните обожователи.


Исмаил Хаџиоглу се ожени со Дујгу Каја Кумарки во 2016 година и добија ќерка по име Јемин. Сепак, тие раскинаа во 2020 година поради наводи за предавство. За време на процесот на разделба, Хаџиоглу имаше афера со својата колешка во ТВ серијата „Дете“ Мерве Чагиран, но оваа врска беше краткотрајна.

Потоа, Хаџиоглу е виден на одмор на Црното Море со неговата колешка Аслихан Гурбуз и поради оваа причина за дуото се појавија „љубовни“ вести. Парот кој живееше без да ја крие својата љубов, конечно сподели црно-бела фотографија.

Следбениците на оваа објава дадоа коментари од типот “Омажи се више”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *