Кој е Фикрет од серијата Бегалка? Каква врска има тој со Тахир!? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Фикрет од серијата Бегалка? Каква врска има тој со Тахир!?

Кој е Фикрет од серијата Бегалка? Каква врска има тој со Тахир!?
Фикрет е биолошкиот татко на Ведат. Лицето за кое се сметаше дека е татко на Ведат и Фикрет беа вљубени во истата жена. Мајката на Ведат, Ѓулендам, забременила со Фикрет; но таткото на Ведат со сила се оженил со мајката на Ведат/ Всушност, лицето кое Ведат го познаваше како татко му ја одзеде жената што ја сакаше од рацете на Фикрет со сила. Фикрет и наводниот татко на Ведат биле многу добри пријатели во минатото.


Од друга страна, Ведат и Тахир се братучеди; затоа што Саније и Сакине се сестри. Ведат е син на Фикрет; Тахир е син на Лудиот Тахир. Кога Лудиот Тахир и Саније бегаат, братот на Саније не го толерира тоа и ги убива и Тахир и Саније пукајќи за да му ја расчисти честа. Во овој случај, убиецот на таткото и мајката на Тахир е неговиот вујко Фикрет.

Ликот на Фикрет доаѓа да ги мачи Калелиите во серијата Бегалка. Вујкото на Калелилер, Тахир Калели е роден во 1970 година, а бил застрелан во 1990 година. Вујкото на Тахир Калели, вујко Тахир Калели, се заљубил во сестрата на Фикрет. Фикрет пукал и ги убил и сестра си и вујко Тахир Калели. Фикрет, пак, се заљубил во девојка во Истанбул. Во тоа време беше тешко да се патува до Истанбул. Фикрет ја нашол саканата жена во Истанбул и сакал да ја донесе во Трабзон, но и шефот на Фикрет до смрт ја сака Ѓулендам, жената што ја сака Фикрет. Иако Фикрет мисли дека неговиот шеф е негов најдобар пријател, неговиот шеф ја сака Ѓулендам.

Роден во Аданда во 1965 година, Ердал Циндорук има 53 години. Ердал е вујко на Џанер Циндорук. Конечно, тој зеде улога во ТВ серијата О хајат Беним и успешно му даде живот на ликот на Салих. Беше сакан со ликот на Хасан Киримли во ТВ серијата „Кизил Елма“. Тој е актер на Театарот на општина Адана Митрополитот. Шефкат Тепе и Сакарја Фират се меѓу важните ТВ серии во кои тој игра.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *