Пролетните пози на Елчин Сангу беа ценети од обожователите: Сезоната започна (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Пролетните пози на Елчин Сангу беа ценети од обожователите: Сезоната започна (ФОТО)

Иако сака да го живее приватниот живот подалеку од видното поле, Елчин Сангу, која активно го користи својот профил на социјалните мрежи, ги сподели со своите следбеници позите што ги дава со своето куче. Доврнаа лајкови и коментари на споделувањето на убавата актерка.


Познатата актерка Елчин Сангу продолжува да се прославува со споделувањата кои ги направи на својот Инстаграм профил кој има 5,6 милиони следбеници.

Претставувајќи ги на своите следбеници фотографиите направени со своето куче што ги објавувала една по друга, Сангу на своите пози напишала „Сезоната започна“


Некои корисници на социјалните мрежи ја коментираа објавата на 37-годишната актерка која за кратко време надмина 200 илјади лајкови и коментари како „Убава како Бахар“, „Секогаш биди среќна“ и „Пролетта се рефлектира на твоето лице“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *