Ајше од Ранети Срца за прв пат проговори за нејзиниот нов проект! - Tvserijali - Soprevod

Ајше од Ранети Срца за прв пат проговори за нејзиниот нов проект!

Ајше од Ранети Срца за прв пат проговори за нејзиниот нов проект!
Јагмур Танрисевсин, прекрасната актерка која извесно време беше далеку од екраните, објави дека е во преговори за нов проект. Еве ги деталите…


Јагмур Танрисевсин, која пред публиката се појави со ТВ серијата „Ранети срца“, пред некој ден се одрази во објективите во Зорлу АВМ. Убавата актерка, која извесно време паузираше од своите проекти на екранот, им ја пренесе радосната вест на своите обожаватели.

Изјавувајќи дека моментално е во преговори за проект за нова ТВ серија, Танрисевсин рече: „Не можам да дадам детали бидејќи сè уште нема јасна ситуација. Нашите разговори продолжуваат. Кога се ќе биде јасно, ќе ги споделам деталите со вас“, рече таа.

1 Comment

  1. Anaisak27🇲🇪❤

    bas ubava glupica mi se sviga kako glumi vo serijata raneti srca ❤

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *