Се омажи Сафије од серијата Невиност! Еве ги сликите од свадбата… (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Се омажи Сафије од серијата Невиност! Еве ги сликите од свадбата… (ФОТО)

Се омажи Сафије од серијата Невиност! Еве ги сликите од свадбата… (ФОТО)
Езги Мола и Мустафа Аксакали кои се заедно околу 4 години, синоќа на едноставна церемонија си ги придружија животите.


Актерката Езги Мола седна на свадбената маса со Мустафа Аксакали, долгогодишен деловен партнер.
Парот се венча синоќа на едноставна семејна церемонија во хотел во Бешикташ. Брачен сведок на Езги Мола бил нејзиниот близок пријател Енис Арикан, а на Мустафа Аксакали, Синан Енгин.

Актерката, која доби предлог за брак од нејзиниот љубовник Мустафа Аксакали во 2020 година, го откри својот прстен кога ја фати раката кон лицето за време на програмата во која учествуваше на социјалните мрежи.

Парот, кој се подготвуваше за свадба пред епидемијата на коронавирус, ги одложи брачните планови поради пандемијата. Еве ги сликите од свадбената церемонија на Езги Мола и Мустафа Аксакали:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *