Хелин од Игра на Судбината и Серкан Кескин се подготвуваат за брак - Tvserijali - Soprevod

Хелин од Игра на Судбината и Серкан Кескин се подготвуваат за брак

Добри вести стигнаа од парот Серкан Кескин и Мерич Арал кои се заедно околу 5 години. Деталите се тука…


Според веста на новинарката Бирсен Алтунташ; Серкан Кескин и Мерич Арал кои долго време се заедно решија да се венчаат. Актерската двојка, која ги претстави своите семејства минатата недела, планира да седне на свадбената маса во наредните месеци.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *