Кориш од Вљубениот Ерген: Не ги разбирам брзите разводи - Tvserijali - Soprevod

Кориш од Вљубениот Ерген: Не ги разбирам брзите разводи

Кориш од Вљубениот Ерген: Не ги разбирам брзите разводи
Актерот Онур Бујуктопчу, кој пред некој ден беше забележан во Нишанташи, даде изјави за неговиот нов проект „Ашк Филми“ и неодамнешните разводи во уметничката заедница.


Познатиот актер Онур Бујуктопчу претходниот ден беше забележан во трговски центар во Нишанташи. Бујуктопчу, кој ја обои својата коса руса за неговиот нов филм, рече: „Мојата коса изгоре, падна и се расипа. Себето не е ништо. Тешко е да се справиш со тоа. Моментално правам третман. Кога косата ќе се избели четири пати во 40 дена, не постои такво нешто како коса. Нема да го повторам тоа. „Ја бојадисав косата за уметност“, рече тој.

41-годишниот актер одговори на прашањето: „Како помина снимањето?.. „Снимањето помина добро. Ќе излезе во септември или октомври. Во составот беа Џемре Бајсел, Илхан Шен и Еркан Петекаја. Играв некој близок до ликот на Кориш во „Вљубениот ерген“. Бев менаџер на ликот кој го игра Џемре Бајзел. Беше луд, луд и смешен тип. Уживав да го играм“, одговори тој.

Осврнувајќи се на неодамнешните разводи во ТВ сериите/филмската индустрија, Бујуктопчу рече: „Многу брзо се консумира. Не ги разбирам главоглавите бракови и безглавите разводи. Јас сум син на разведени родители. Можеби имам страв во мене. Но брзо одлучуваат и веднаш се мажат, а брзо одлучуваат и веднаш се разведуваат. Познатите личности се исто така под голем притисок… Постојано им се поставуваат прашања како „Дали се венчаш?“, „Дали ќе се мажиш“ и „Дали мислиш на деца?“, рече тој.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *