Истанбулската невеста привлече големо внимание со позата со големиот стомак во 7 месец од бременоста… - Tvserijali - Soprevod

Истанбулската невеста привлече големо внимание со позата со големиот стомак во 7 месец од бременоста…

Истанбулската невеста привлече големо внимание со позата со големиот стомак во 7 месец од бременоста…
Асли Енвер, која на својот профил на социјалните мрежи за прв пат сподели фотографија позирајќи со нејзиниот голем стомак, доби многу лајкови од нејзините следбеници. Еве ги деталите..


Асли Енвер, која замина во странство за да го прослави роденденот на нејзиниот сопруг Беркин Ѓокбудак, се прослави со специјалната објава што ја направи за неговиот роденден. Актерката, која е во 7-ми месец од бременоста и има чист стомак, ја испуштила белешката „Благодарам за се во мојот живот“. Објавата на Енвер набрзо беше преплавена со лајкови и коментари.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *