Која е Дерин од серијата Неверство, колку години има? Од каде е? - Tvserijali - Soprevod

Која е Дерин од серијата Неверство, колку години има? Од каде е?

Која е Дерин од серијата Неверство, колку години има? Од каде е?
Мелис Сезен, која е меѓу актерите на серијата Неверство, му дава живот на ликот на Дерин во серијата. Па, која е Мелис Сезен, колку години има? Еве информации за Мелис Сезен, позната по ликот на Ебру во ТВ серијата Црниот бисер.


Информациите за Мелис Сезен се интересни за нашите читатели. Гледачите на серијата Неверство сакаат да знаат која е Мелис Сезен која му дава живот на ликот на Дерин во серијата. Сезен, која дојде на светот на 2 декември 1993 година во Истанбул, го имаше своето прво актерско искуство со серијата „Хајат базен татлидир“, а потоа зеде улога во серијата „Црниот бисер“.

Мелис Сезен е родена на 2 декември 1993 година во Истанбул. Мелис Сезен, која студираше на Универзитетот Коч на Катедрата за медиуми и визуелни уметности, го имаше своето прво актерско искуство со ТВ серијата Животот понекогаш е сладок, а потоа глумеше со Толгахан Сајишман, Ханде Ерчел и Берк Хакман во серијата Siyah İnci. Мелис Сезен го толкуваше ликот на Ебру во серијата Siyah İnci.

Првиот филм во кој глумеше беше Дунја Хали, а вториот филм беше Гнездото на Лисицата. По независните филмови, таа ја направи својата прва сериозна улога во филмот „За нас Шампион“, кој ја раскажува вистинската приказна за Храбриот пилот и неговиот џокеј Халис Караташ. Во 2019 година, ликот „Јасмин“ стана нејзината прва главна улога во ТВ серијата Леке. Потоа, таа го играше ликот на „Дерен“, кој беше и главната улога во серијата Драго минато. На крајот на 2019 година го играше ликот на „Берен“ во филмот Чудо 2: Љубов.

Која е Дерин во серијата Неверство?
Дваесет и четири години. Родена и израсната е во Текирдаг. Дипломирала на моден дизајн во странство. Некој кој понекогаш талка по небото, а понекогаш во дното. Тоа што во една куќа има ќерка, дека нејзиниот татко, поранешен градоначалник, сега моќен бизнисмен, го знаат сите во соседството и се почитувано семејство, ѝ ја компресира душата. Таа порасна како принцеза. За разлика од нејзиниот брат, нејзиното семејство секогаш се повеќе паѓаше на Дерин. Таа нема совршени односи со семејството, но нивното присуство секогаш му дава длабока доверба. Таа е многу топла, енергична, искрена, забавна, нервозна жена. Таа има работилница каде што дизајнира, споделува и продава свои фотографии на социјалните мрежи. Нејзината работа е само хоби за неа

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *