Хилал Алтинбилек стана предмет на потсмев од премногу користење на фотошопот… - Tvserijali - Soprevod

Хилал Алтинбилек стана предмет на потсмев од премногу користење на фотошопот…

Хилал Алтинбилек стана предмет на потсмев од премногу користење на фотошопот…
Убавата актерка Хилал Алтинбилек стана предмет на потсмев на социјалните мрежи кога ја пропуштила дозата на фотошоп на фотографиите од одморот. Деталите се тука…


Хилал Алтинбилек, која последно пред публиката се појави со ТВ серијата „Горка Земја“, на своите следбеници им ги претстави своите пози со костими за капење на бродот. Познатата актерка која ја пропушти дозата на фотошоп во една објава беше критикувано од нејзините следбеници.

На Алтинбилек, која случајно си ја изврте раката со претерано уредување на фотографијата, некои корисници на социјалните мрежи и рекоа: „Раката ти е скршена“, „Раката ти беше толку фотошопирана на фотографијата што изгледаше како да е скршена“, „Велат дека твојата раката е скршена, но не можеше да запреш ако беше скршена“, „Пријател кој направи фотошоп на фотографија од костим за капење, немој повеќе да го правиш тоа, те молам“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *