Голема поддршка од Џан Јаман за преживеаните од земјотресот! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Голема поддршка од Џан Јаман за преживеаните од земјотресот! (ФОТО)

Голема поддршка од Џан Јаман за преживеаните од земјотресот!
Згодниот актер Џан Јаман беше ценет за неговиот солидарен проект со здружението „Can Yaman for Children“, кое го основа во Италија, каде што живее извесно време. Деталите се тука…


Познатиот актер Џан Јаман го продолжува солидарниот проект што го започна со здружението „Can Yaman for Children“ што го основа во Италија.

Јаман, кој отиде на европска турнеја во рамките на проектот наречен „Break The Wall Tour“, кој ќе пренесе голем дел од приходите на жртвите од земјотресот во Турција, овој пат се сретна со своите обожаватели во Полињано а Маре во регионот Пуља на Италија. 33-годишниот актер, кој беше пречекан со голем интерес, фотографиите направени на настанот ги сподели на својот профил на социјалните мрежи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *