Последниот изглед на малата девојка стана вирален! Тие што ја видоа останаа запрепастени (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Последниот изглед на малата девојка стана вирален! Тие што ја видоа останаа запрепастени (ФОТО)

Наградуваната детска актерка Beren Gökyıldız ја сподели својата најнова верзија. Gökyıldız, кој се појави пред камерите на 4-годишна возраст, сега е 14-годишно девојче. Конечната верзија на Gökyıldız, кој присуствуваше на балот за дипломирање, беше опсипана со благодарност и коментари.


Детскиот актер Берен Ѓокилдиз остана врежан во сеќавањата со ликот на Пелин, кој го толкуваше во ТВ серијата „Мојот сопруг“ на ТВ ФОКС. Gökyıldız, која глумелa во многу ТВ серии, има освоено 7 награди, од кои 2 се Златна пеперутка.

Берен Ѓокилдиз, која актерската кариера ја започна со ТВ серијата Kocamin Ailesi, имаше само 4 години кога помина пред камерите.

На дипломскиот бал присуствуваше Берен Гокиилдиз, која сега има 14 години.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *