Истанбулската невеста започна со подготовките за бебешката соба (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Истанбулската невеста започна со подготовките за бебешката соба (ФОТО)

Асли Енвер, броејќи ги деновите да го земе своето бебе во раце со Беркин Ѓокбудак, почнала да работи на подготовка на собата на својата ќерка. Тие моменти познатата актерка ги сподели на својот Инстаграм профил.


Асли Енвер, која во 2022 година со изненадувачка одлука влезе во светската куќа со бизнисменот Беркин Ѓокбудак, го објави својот брак со рамки од свадбата што ја одржаа тивко. Соопштувајќи дека по кратко време е бремена, Енвер конечно ги засука ракавите за подготовка на собата за бебето.

39-годишната актерка, која го сподели моментот кога завршила добра работа со четката, ја исфрлила белешката „Подготовката на бебешка соба бара сериозност“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *