Асије од Игра на судбината или Ејлул од Ритамот на срцето!!! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Асије од Игра на судбината или Ејлул од Ритамот на срцето!!! (ФОТО)

Ејлул е Неврохирург… Работохолик лик кој е секогаш ориентиран кон резултати во својата работа, кој може да прави се што е потребно без да јаде, да спие или да се заморува. Нејзиниот пристап кон животот и проблемите е секогаш оригинален, а нејзините решенија се секогаш креативни. Таа е лут на животот и секогаш го вади својот гнев од тупаници. Таа мисли дека љубовта е за слаби луѓе.


Асије, која на млада возраст се бори со своите две деца, се посветува на среќата на своите деца и покрај големиот недостаток, таа им станува мајка и татко на нејзините деца, нејзиниот живот се превртува наопаку од катастрофата што и се случува на ќерка и Нергис.

Потоа, Асије, која е принудена на неповратно патување со своите деца за да ја заштити својата ќерка,се вкрстува со Махир, странец кој не го познава, а кој им помага. Махир, кој им помага со хумани чувства и ги носи со себе, сè уште не е свесен дека оваа одлука ќе ја промени судбината и на него и на Асије и на нејзините деца. За Асије, која се засолни во замокот Демирхан благодарение на Махир, ова не е спас, туку почеток на сосема нова војна.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *