Ова е местото каде што Асија (Кансу Дере) научи да игра толку добро! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Ова е местото каде што Асија (Кансу Дере) научи да игра толку добро! (ФОТО)

Фановите на турската серија Sadakatsiz дојдоа до интересна опсервација. Забележаа дека ликот на Канер Циндорук во серијата ја праша Асија (Кансу Дере) каде научила толку добро да игра игри. Одговорот е навистина лесен, доколку сте вистински познавач на турските серии. Се повеќе фанови ја споделуваат објавата дека Кансу Дере ги стекнала своите вештини во игри природно во …

Фановите на турската серија Sadakatsiz дојдоа до интересна опсервација.

Забележаа дека ликот на Канер Циндорук во серијата ја праша Асија (Кансу Дере) каде научила толку добро да игра игри. Одговорот е навистина лесен, доколку сте вистински познавач на турските серии. Се повеќе фанови ја споделуваат објавата дека Кансу Дере ги стекнала своите вештини во игрите, се разбира, во серијата Езел. Многумина се пошегуваа дека од серијата Езел таа значително ги подобрила своите вештини и сега „раскинува“. Ако не сте ја гледале серијата Езел, можеби навистина нема да разберете за што се работи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *