Мелис Сезен за нејзината улога во серијата Неверство - Tvserijali - Soprevod

Мелис Сезен за нејзината улога во серијата Неверство

Актерката Мелис Сезен привлече големо внимание со улогата во се попопуларната турска серија Неверство. Се повеќе пофалби пристигнуваат на сметка на младата актерка, а таа самата проговори за улогата што ја толкува. Мелис истакна дека за да ја изведе улогата што е можно подобро, мора да го разбере ликот што го толкува. Мора да биде длабоко …

Актерката Мелис Сезен привлече големо внимание со улогата во се попопуларната турска серија Неверство.

Се повеќе пофалби пристигнуваат на сметка на младата актерка, а таа самата проговори за улогата што ја толкува. Мелис истакна дека за да ја изведе улогата што е можно подобро, мора да го разбере ликот што го толкува. Мора да навлезе длабоко во психата на ликот. Тоа, како што вели Сезен, не е секогаш лесно да се направи. По последната епизода која беше емитувана, актерката имаше посебен коментар.

Самата си рече: „Боже, не дозволувај некој да испадне толку будала“. Сите ликови од серијата SadakatsizНеверство се навистина импресивни и серијата досега се покажа како полн погодок. Се надеваме дека ќе продолжи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *