Папараците ги фатија Сејран и Ферти како се бакнуваат во реалниот живот…(Фото) - Tvserijali - Soprevod

Папараците ги фатија Сејран и Ферти како се бакнуваат во реалниот живот…(Фото)

Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу, кои секој пат ги негираа своите тврдења за љубов, беа фатени. Дуото, чие име беше вмешано во љубовни гласини, овој пат е лошо уловено. Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу заминаа на одмор откако ТВ серијата The Kingfisher стигна до финалето на сезоната. Овој пат беше откриено празничното бегство на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, вљубеници во серијата Kingfisher. Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, кои секој пат изјавија дека се пријатели, се држат за усни. Врската на парот била документирана на бродот.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *