Еким од Слушни ме ја знаеме како Дефне од Борбата на мајката? Па, колку години има Дефне и од каде е? - Tvserijali - Soprevod

Еким од Слушни ме ја знаеме како Дефне од Борбата на мајката? Па, колку години има Дефне и од каде е?

Една од популарните телевизиски серии на Сител, Борбата на мајката, го привлекува вниманието со своите актери, но и со темата. Ги составивме работите кои се љубопитни за Рабија Сојтурк, една од актерките на Борбата на мајката. Која е Дефне од оваа серија?
Моментално ја гледаме и во серијата Слушни ме што се емитува на Канал 5!


Истакнувајќи дека мајчинството не е откажување и покрај сите тешкотии, напротив, држење за животот за вашите деца, серијата Борбата на мајката, зборува за тоа како Мелек го обновува својот живот со семејството и децата. Во серијата каде Нехир Ердоган му дава живот на ликот на Мелек, вниманието го привлекува борбата на мајката да преживее и борбата за живот со нејзините три деца. Популарната телевизиска серија на Сител, го привлекува вниманието и со актерите и со темата.

КОЈA Е РАБИЈА СОЈТУРК?
Рабија Сојтурк има 27 години
Рабија Сојтурк е родена на 11 март 1996 година
Рабија Сојтурк е од Истанбул
Рабија Сојтурк има висина од 1,66 см
Рабија Сојтурк тежи 52 kg
Хороскопскиот знак на Рабија Сојтурк е Риба

Рабија Сојтурк, која го толкуваше ликот на Дефне во ТВ серијата Борбата на мајката, е родена на 11 март 1996 година во Истанбул. Сојтурк, турска актерка, студирала на здравствениот колеџ на Катедрата за медицински сестри.
Рабија Сојтурк студирала театар и глума во Културниот центар Садри Алишик. Најпрво глумеше и стана позната по улогата на Сувејда во ТВ серијата Шахсијет, заедно од Халук Билгинер, Џансу Дере, Хусеин Авни Дањал, Метин Акдулгер, Шебнем Бозоклу и Неџип Мемили.
Моментално ја гледаме во серијата Слушни ме што се емитува на Канал 5.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *