Еда Еџе и Бугархан Тунчер го поминуваат медениот месец во Бодрум (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Еда Еџе и Бугархан Тунчер го поминуваат медениот месец во Бодрум (ФОТО)

Двојката Еда Еџе и Бугархан Тунчер, кои по бракот заминаа на меден месец во Бодрум, претходниот ден беа видени низ градот. Еџе, која на нозе разговараше со новинарите, рече: „Нашиот меден месец ни оди многу добро“.


Познатата актерка Еда Еџе и Буграхан Тунчер беа фатени во објективите додека заминуваа од ветеринар во Бодрум Јаликавак пред некој ден. Зборувајќи со претставниците на печатот, Еџе рече: „Нашиот меден месец оди многу добро. Нашата свадба беше исто така многу пријатна, но јас сум малку депресивна. „Бидејќи моето куче е старо, му требаше малку кислород, па мора да остане овде денес“.

33-годишната актерка на зборовите на новинарите „И вашата близка пријателка Шеввал Сем ја пронајде љубовта што ја бараше“, рече „Сите сме многу среќни. Таа исто така има добри односи. Нека бидат среќни“, рече таа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *