Неслихан од Добрина пред некој ден доживеа несреќа во Бодрум (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Неслихан од Добрина пред некој ден доживеа несреќа во Бодрум (ФОТО)

Актерката Хатиџе Шендил, која пред некој ден беше видена во еден хотел на плажа, изгубила рамнотежа и паднала на земја. Деталите се тука…


Познатиот актер Бурак Сагјашар го избра Бодрум за одмор со сопругата Хатиџе Шендил и нивниот син Џан. Парот пред некој ден беше фатен на плажа во Гундоган.

Актерката која со семејството даваше шарени слики, се остави на студените води на Егејот откако седна на скалите на пристаништето каде што престојуваа извесно време. Откако пливала извесно време, Шендил излегла од водата и додека се обидувала да го исуши синот Кан со крпа, се сопнала и паднала на земја. Вака тие моменти се одразија на камерите…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *