Али Ил во серијата Неверство - Tvserijali - Soprevod

Али Ил во серијата Неверство

Турскиот актер Али Ил има нова улога. Но, тој потпиша договор за работа и се приклучи на сетот на серијата Неверство. Познато е и кој лик ќе го толкува во овој проект. Ќе го играм Мелих. Во својата кариера глумел во дваесет и пет проекти. Последните серии во кои работеше Али Ил беа Љубов …

Турскиот актер Али Ил има нова улога.

Но, тој потпиша договор за работа и се приклучи на сетот на серијата Неверство. Познато е и кој лик ќе го толкува во овој проект. Ќе го играм Мелих. Во својата кариера глумел во дваесет и пет проекти. Последните серии во кои работеше Али Ил беа Love 101, Hizmetciler и Savasci. Во серијата Љубов 101, тој играше лик по име Тункеј. Покрај нив, се издвојува улогата на Али во серијата Појраз Карајел и Сестре. На ТВ екраните за прв пат се појави во 2002 година во серијата Сер Каписи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *