Барис Ардуч во новата ТВ серија Saplanti / Obsesija - Tvserijali - Soprevod

Барис Ардуч во новата ТВ серија Saplanti / Obsesija

Барис Ардуч, кој две сезони ја играше главната улога на екраните на ТРТ1 во проектот за историска ТВ серија наречена Алпарслан Бујук Селчуклу, во нов период ќе биде во сосема нова приказна.

Додека обожавателите на Барис Ардука се прашуваа зошто актерот го напуштил проектот Алпарслан, од големото изненадување може да се разбере дека никој не очекувал да се случи такво нешто. Со збогувањето на Ардука, проектот Алпарслан повеќе нема да биде на екранот.

Барис Ардуч, кој во новата сезона ќе се врати на екраните со сосема нова серија, ќе ги изненади своите фанови со сосема поинаков лик.

Ардуч, кого ќе го гледаме во новата сезона на серијата Kulup / Klub, која ќе се емитува на Netflix на 15 септември, ќе биде на дневен ред и со нова драмска ТВ серија наречена Saplanti / Obsesija.

Бариш Ардуч, кој стекна искуство во различни продукции до проектот Алпарслан откако блесна во ТВ серијата наречена Киралик Аск, со оваа историска серија повторно стана популарен актер.
Како Бабур во новата серија

Многу се големи и очекувањата за ТВ серијата на Барис Ардука, Сапланти.

Актерот, кој ќе го видиме со ликот на Бабур во ТВ серијата Сапланти / Опсесија, која ќе се емитува на ТВ Стар, откако историскиот проект се враќа на екранот со лик од денешниот свет. Ќе имаме можност да ја откриеме и другата страна на актерските способности на Бариш Ардуч, со двојството на ликот на Бабур, кој е оженет и има ќерка, а кој е меѓу две жени.

Публиката веќе со нетрпение очекува што ќе направи ликот на Бабур, кој ќе се најде меѓу сопругата и старата љубов од минатото.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *