Назан Кесал се враќа на ТВ екраните со серијата Непријател на љубовта - Tvserijali - Soprevod

Назан Кесал се враќа на ТВ екраните со серијата Непријател на љубовта

Одлични вести за обожавателите на турската актерка Назан Кесал. Нивната омилена актерка, на многумина позната како госпоѓа Фазилет од многу популарната ТВ серија Госпоѓа Фазилет и нејзината ќерка, се враќа на екраните во нова серија.

Веста е потврдена, Назан Кесал потпиша договор за работа во нова телевизиска серија.

Што знаеме досега за овој нов проект? Како што јави познатата новинарка Бирсен Алтунтас, една од најистакнатите искусни турски актерки, Назан Кесал, ќе ја игра главната улога во новата ТВ серија на каналот ТВ8, која е во продукција на компанијата Acun Media.

Станува збор за нова ТВ серија наречена Прашај Дусман. За сценариото е задолжена Ејлем Канполат, која претходно работеше на сериите Клопка и Озан Аксунгур.

Режисер на овој проект е Месуде Ерарслан.
Значително изменета приказна од првата верзија

Подготовката за оваа серија трае долго време. Пред две години оваа серија беше најавена под наслов Cennet Koyu и оттогаш доживеа значителни промени.

Во ревидираниот заплет, приказната ќе се врти околу жена која станува непријател на љубовта и нејзините три ќерки. Снимањето на серијата е закажано за септември, а како што сега стојат работите, оваа турска серија ќе се емитува на ТВ8 во октомври.

Дотогаш ќе дознаеме многу повеќе информации за овој проект, детали за заплетот и кој ќе биде во екипата на оваа серија.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *