Серијата Yali Capkini го разнесе Кизилџик Шербети на почетокот на новата сезона! - Tvserijali - Soprevod

Серијата Yali Capkini го разнесе Кизилџик Шербети на почетокот на новата сезона!

Синоќа беа емитувани првите епизоди од вторите сезони на популарните турски серии Јали Чапкини и Кизилџик Шербети. На почетокот, навистина неочекувани резултати!

По паузата во текот на летото, две од најпопуларните серии од минатата сезона, Јали Чапкини и Кизилџик Шербети, синоќа се вратија на ТВ екраните во Турција. Проектите повторно беа многу популарни, но со забележлива разлика во гледаноста во корист на серијата Yali Capkini.

Во првата епизода од втората сезона на серијата Yali Capkini беа забележани многу добри резултати. Во вкупната категорија таа бројка е 9,31, во АБ 6,84, а во АБЦ1 8,19. Бројки кои вчера ги донесоа првите позиции во сите три категории во кои се мери рејтингот.

Во првата сезона од новата сезона, серијата Kizilcik Serbeti / Cranberry Sherbet постигна вкупен рејтинг од 5,06, што е дури 4,25 помалку од нејзиниот најголем ривал, серијата Yali Capkini. Во категоријата АБ разликата беше речиси минимална, па серијата Кизилџик Сербети постигна резултат од 6,80 во оваа рејтинг категорија. Во категоријата ABC1, бројот на новата епизода од овој проект беше 7,17.
Лош рејтинг за Атеш Куслари

Покрај овие две многу популарни серии, синоќа беа емитувани нови епизоди од уште три проекти. Епизодата 3 сезона 18 од серијата Арка Сокаклар постигна вкупна оцена од 3,66, AB од 1,96 и ABC1 од 2,48.

Лоши резултати се забележани за серијата Ates Kuslari / Vatrene ptice. Бројката во вкупната категорија на епизодата 2 од втората сезона беше 2,82, во категоријата АБ рејтингот беше 1,75, а во ABC1 2,61.

Сериозен пад на гледаноста забележа летната серија Хајатимин Несеси. Епизодата 10 емитувана синоќа имаше вкупна оцена од 0,78, пад од дури 0,77, рејтинг АБ од 1,14, пад од 0,66 во однос на минатата епизода, додека во категоријата ABC1 падот беше 0,79, па оценката беше 0,79. ..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *