Онур Сејит Јаран ја напушти серијата За Семејството! - Tvserijali - Soprevod

Онур Сејит Јаран ја напушти серијата За Семејството!

Онур Сеиит Јаран го напушти проектот за ТВ серии наречен Кардеслерим / Моите браќа.

Епизодата 95 од серијата Кардеслерим / За Семејството се емитуваше на 9 септември и ликот Дорук загина во сообраќајна несреќа.

По оваа разделба, Онур Сејит Јаран доби многу понуди од сосема нови проекти, но неговите обожаватели многу добро знаат која е најголемата цел на актерот.

Онур Сејит Јаран, кој сака да учествува во шпанската кинематографија и за таа цел ја посетува оваа земја, веќе извесно време систематски работи на учење шпански.
Сонот за Шпанија трае веќе некое време

Емитувањето на ТВ серијата Кардеслерим во Шпанија и големиот интерес што го предизвика значително придонесе младиот актер да сонува да се приклучи на уметничкиот свет на оваа земја.

Со нетрпение се чека што ќе направи Онур Сејит Јаран, кој стана многу популарна личност со неговиот проект за ТВ серии од 3 сезони Кардеслерим, откако ќе ја напушти серијата.

Сепак, не е лесно турската ТВ серија да биде многу успешна во странство, особено во Шпанија, каде што е на мета и да се прошири на широка публика. Во овој момент, очигледно е дека проектот на ТВ серијата Кардеслерим беше одлична шанса за младиот актер.

Не е познато до кога името на Онур Сејит Јаран ќе биде на агендата во Шпанија по ТВ серијата Кардеслерим, но од изјавите кои ги даваше во неговите интервјуа знаеме дека сонот на актерот да биде во шпанската кинематографија продолжува се повеќе и повеќе.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *