Unlisted: Seriali Uc Kiz Kardes / Tre Motrat ende ngjall emocione të forta tek shikuesit (Video) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Seriali Uc Kiz Kardes / Tre Motrat ende ngjall emocione të forta tek shikuesit (Video)

Uc Kiz Kardes / Tre Motrat, një nga serialet e njohura televizive të së martës mbrëma, vazhdon të lërë përshtypje një audiencë të gjerë me historinë e saj, edhe pse nuk arrin dot vlerësimet që ka arritur në dy sezonet e para.

Sezoni i tretë i serialit, në të cilin Gokberk Demirci filloi të shquhej me personazhin e tij Kartal në periudhën e re, vazhdon në Kanal D.

Seriali Uc Kiz Kardes/Tre Motrat, në të cilin dyshja Berker Guven dhe Ozgu Kaya arritën sukses të madh dhe i dhanë emocione të mëdha publikut, tashmë vazhdon rrugëtimin e tij si një histori krejt tjetër me kontributin e Gokberk Demircit.

Personazhi i Turkanit i cili është kapur mes Somerit dhe Kartalit në serialin Uc Kiz Kardes ka shtuar kureshtjen e publikut. A do të fitojë dashuria apo përpjekja? Në fakt, kjo pyetje do të bëhet.

Askush nuk e di se çfarë do të bëjë Turkan. Ozgu Kaya tha gjithashtu se nuk e di se si do të ecë historia. Kaya, e cila së fundmi ka arritur të bëjë një hap të madh në karrierë me personazhin Turkan, ka thënë për serialin:

“Nuk e dimë ende nëse Turkan e quan dashuri apo punë. Turkan aktualisht është në dilemë. Por Ozg thotë dashuri”.
Për gabimet dhe përpjekjet

Gokberk Demirci shfaqet para fansave të tij në rolin e Kartalit, i cili bën përpjekje të mëdha për të pushtuar Turkan në rrëfimin e serialit Uc Kiz Kardes / Tre motrat.

Demirci tha: “E kam shumë të vështirë të ndaj dashurinë dhe përpjekjen nga njëri-tjetri”.

Somer, i cili del para Turkan pas 5 vitesh, tregon se nuk mund ta harrojë dhe bën përpjekje për ta rikthyer.

Ozgu Kaya deklaroi se do të tregojë rrugëtimin e personazhit të saj ku ajo ka ngecur për një kohë të gjatë dhe përjeton shumë emocione komplekse dhe shtoi se historia do ta ndajë publikun në dysh.

Berker Guven tha për ngjarjet në serial: “Somer bëri shumë gabime në marrëdhënien e tij me Turkan”. Që tani e tutje, shpresoj se ai mund të vazhdojë jetën e tij për të kompensuar ato gabime”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *