Којa е Фериде од ТВ серијата Сведок на судбината? Колку години има таа? Еве информации за нејзиниот живот (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Којa е Фериде од ТВ серијата Сведок на судбината? Колку години има таа? Еве информации за нејзиниот живот (ФОТО)


Деврим Озкан, која го толкуваше ликот на Фериде во ТВ серијата Сведок на судбината, привлече внимание и со својата убавина и со својот настап во серијата. Деврим Озкан, која ја играше главната улога во серијата со Кадир Догулу, претходно се појавуваше во ТВ серијата Rüya. Па, која е Деврим Озкан, која ја игра Фериде во ТВ серијата Сведок на судбината?

Деврим Озкан, по потекло од Мугла, е родена во 1998 година. Деврим Озкан, која своето образование го продолжува во второ одделение на Универзитетот Мугла Ситки Кочман, Факултетот за ликовни уметности во Бодрум, отсек за изведувачки уметности, глума, прво го привлече вниманието со ТВ серијата Rüya.

Во оваа серија, во која главните улоги ги толкуваат Џејхун Менгироглу и Хазал Филиз Кучуккосе, таа ја играше измамничката Ипек Гирај, која не се двоуми да прави зло за свои интереси. Деврим Озкан направи пробив со ТВ серијата Сведок на судбината која се емитуваше на ТРТ 1. Младата актерка ја игра Фериде во ТВ серијата, во која се Кадир Догулу, Мехмет Озгур, Умит Кантарџи и Баран Болукбаши.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *