Која е Ајдан од серијата Траги од Минатото? Колку години има? Дознајте повеќе за овој лик.. (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Која е Ајдан од серијата Траги од Минатото? Колку години има? Дознајте повеќе за овој лик.. (ФОТО)

Која е Ајдан од сријата Траги од Минатото? Информациите за актерката Хилал Туфек, која го освои воодушевувањето на гледачите со својот лик Ајдан Јагиз во ТВ серијата Траги од Минатото што се емитува на Сител, често се интересни за корисниците на социјалните мрежи и на интернет. Па која е Хилал Туфек? Од каде е таа? Колку години има? Одговорите ги имате подоле…


Хилал Туфек е родена на 5 септември во 2002 година во Кастамону. Висина 1,70 м, тежина 56 кг. Таа е студент на Универзитетот во Истанбул, Катедрата за односи со јавноста и промотивно рекламирање. Денес, 20-годишната актерка Хилал Туфек живее во Истанбул. Своето образование го продолжува на Универзитетот во Истанбул.

Кариерата ја продолжува под раководство на Умут Сакали. Нејзиниот хороскопски знак е Девица. Хилал Туфек, кој продолжува да споделува на Инстаграм под името hilaltufek_, има 1789 следбеници. Таа се појавува на тв сериите Хиџран и Траги од минатото.

Во серијата Траги од Минатото Ајдан е вереницата на Топрак. Убавата, лукава и сурова Ајдан го сака Топрак уште од мала. Ајдан ќе направи се за да го има. Сега кога Топрак е надвор од кома, добива одлична можност. Со помош на Кериман, Ајдан создава нова приказна за да ги пополни изгубените спомени на Топрак; Ова е приказна за тоа дека Топрак секогаш ја сакал неа…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *